main site problem

 :: SITE :: Hospital

View previous topic View next topic Go down

main site problem

Post by Nia on Tue 14 Jul 2009, 5:56 am

when the new enter shikari site came out, i re-registered to the lion's den, and all was fine. as you may know, we've had to update our details in the past few weeks. but to no avail, i've tried countless times to sign in/update to get into the lion's den and when i try to enter my browser window goes blank and there's a load of mumbo jumbo in the address bar, and i can't understand cause i put in sensible stuff upon updating my info. therefore i can't get into the forum and stuff. it's weird. anyone else getting this problem? until the whole updating thing, it was all fine with me. I've tried a new username and everything a new e-mail but it's still not working. could it be to do with my PC? my connection speed is ok. i would appreciate any help.
avatar
Nia
Jonny Sniper

Age : 23
Location : Swanseaa

Back to top Go down

Re: main site problem

Post by Jed on Tue 14 Jul 2009, 6:01 am

I know this seems like a lazy way around. But try using Firefox (if you dont already). Internet Explorer is a pile of crap. But deleting your cookies, temporary internet files etc. may help. Otherwise, I'd email Ian.
avatar
Jed
Moderator

Age : 23
Location : Mynydd Isa/Cardiff

http://www.facebook.com/JedJedJed

Back to top Go down

Re: main site problem

Post by Nia on Tue 14 Jul 2009, 6:04 am

yeaah i'm already on firefox Smile thankyou anyway, i'll try that Smile
avatar
Nia
Jonny Sniper

Age : 23
Location : Swanseaa

Back to top Go down

Re: main site problem

Post by Jed on Tue 14 Jul 2009, 6:06 am

niwebb-x wrote:yeaah i'm already on firefox Smile

Thank god. The more people using Firefox, Opera or Chrome on the internet nowadays, the better. Razz

EDIT: OH Shit, I may upset Malky. SAFARI TOO.
avatar
Jed
Moderator

Age : 23
Location : Mynydd Isa/Cardiff

http://www.facebook.com/JedJedJed

Back to top Go down

Re: main site problem

Post by kappa99 on Sat 18 Jul 2009, 10:33 pm

Just stick to the zone then Razz

I keep getting the feedback message and it wont close on TLD. Annoying.
avatar
kappa99
A Flash Flood Of Colour

Location : Scotland

http://thezoneforum.co.uk

Back to top Go down

Re: main site problem

Post by Grandpa Clivey on Sat 18 Jul 2009, 11:43 pm

Try using Internet Explorer to get in the Main site. I use Firefox for most other things, but get better access to the main site using IE.
avatar
Grandpa Clivey
Take To The Skies

Age : 72
Location : Bradford, West Yorkshire

Back to top Go down

Re: main site problem

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 :: SITE :: Hospital

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum